Loading...
BRYLLUPSFOTOGRAFEN 2017-08-12T07:55:06+00:00

BRYLLUPSFOTOGRAFEN FORTÆLLER JERES HISTORIE

Læs, hvad andre siger om Bryllupsshoot.dk

Mit navn er Jan S. Wedel-Heinen, og jeg er fotografen bag Bryllupsshoot.dk.

Jeg har mange års erfaring med bryllupsfotografering, som forener tradition og fornyelse.

Her på siden kan du se, hvad andre brudepar siger om oplevelsen – og hvorfor mange af dem anbefaler mig som bryllupsfotograf til andre kærestepar!

“At få lov til at komme tæt ind på Jeres liv, på en af Jeres vigtigste dage; Jeres bryllupsdag, er en utrolig stor ære for mig. Dét gør jobbet som bryllupsfotograf helt unikt. At få lov til at være Jeres bryllupsfotograf, og få betroet ansvaret for at indfange smukke bryllupsbilleder på Jeres store dag, herunder alle følelser, detaljer, og vigtige øjeblikke, er et endnu større privilegium. Som bryllupsfotograf ved jeg, hvor vigtige disse elementer er. Og man får kun én chance.”

Jan S. Wedel-Heinen

bryllupsfotograf Jan Wedel-Heinen, bryllupsshoot.dk

“Tusind tak for de fantastiske billeder. Du har virkelig formået at få de små og store øjeblikke med. Det er vi super glade for. Det var rart at have dig med, og vi har fået flere roser fra familien, som har kommenteret på, hvor diskret du var under middagen samtidig med du fik taget billeder, så der var ikke nogen af gæsterne, som følte at det blev unaturligt.
Vi takker også for den hurtige levering, vi havde ellers først forventet at få billederne om 14 dage”
NANNA & BO

“Vi har modtaget bryllupsbillederne og tror også snart vi har kigget dem igennem 1000 gange. Hvor er de bare fantastiske! du har helt klart fanget os, og især Johnni’s personlighed – Bryllupsbillederne viser både vores lykke, men også vores mere barnlige side, og hvor er det fantastisk at du knipser på alle tidspunkter så det ikke kun er opstillede billeder. Vi kan ikke være mere tilfreds.
Så mange ting vi ikke selv nåede at se og opleve på dagen, og alligevel har du fanget alle de små ting så vi føler vi kan være med ved alle bordene.
Vi har kun hørt godt om dig fra vores gæster. De synes du var en rigtig god, hurtig og ikke mindst diskret bryllupsfotograf, ingen lagde rigtig mærke til at du gik rundt! Vi vil helt klart anbefale dig til andre.
Det eneste problem nu er, at der er så mange gode bryllupsbilleder så vi ikke kan finde ud af hvilke vi vil fremkalde, men det er vist et luksus problem:o)
Igen tusind tusind tak. Du har virkelig gjort det godt!”

ANJA & JOHNNI

“Da vi forberedte vores bryllup var der et råd: Find en god bryllupsfotograf og sørg for at han er med til så meget som muligt. Mange fortalte os hvordan de havde undervurderet vigtigheden af at have en bryllupsfotograf med hele dagen, og hvordan de havde indset dette da det var for sent. Vi brugte lang tid på at se mange forskellige bryllupsfotografers portefølje. Jan’s stil og øje var lige hvad vi ledte efter og hele den efterfølgende oplevelse bekræftede os i at vi havde valgt den rigtige bryllupsfotograf. I dag nyder vi Jan’s vidunderlige bryllupsbilleder hver eneste dag. Vi giver med glæde vores varmeste anbefalinger.”

NICOLE & RUNE

“Kære Jan, tusind tak for de flotte billeder, vi synes de er helt fantastiske. Vi synes det var rigtigt rart at vi kunne mødes før festen, så vi vidste hvem vi hver især var. Vi synes du havde en rar og professionel tilgang til fotograferingen, det satte ro på nerverne. Vi er også glade for den hurtige levering, og ligeledes var vi imponeret over hvor meget du var på, og flere af vores gæster har efterfølgende spurgt om du overhovedet holdt pauser.
Så 1000 tak for de gode minder fra vores dag.”

AGNETE & CHRISTIAN

“Vi søgte en bryllupsfotograf til vores bryllup med øje for æstetik, hvor omgivelserne var en del af kunstværket og detaljerne kunne træde frem. Jan levede fuldt op til denne forventning. Bryllupsbillederne var mere end bare billeder, Jan har formået at fange hver eneste stemning og følelse – også hos gæsterne. Jan leger med detaljerne, hvilket kommer til udtryk i nogle fantastiske bryllupsbilleder.
Derudover er Jans rare væsen og humoristiske sans med til at gøre bryllupsfotograferingen til en oplevelse. Med Jan får man en service langt ud over hvad man betaler for. Vi giver Jan vores varmeste anbefalinger.”

NATJA & JOHAN

“Du har bare fanget vores personligheder, følelser og stemning i løbet af hele vores bryllupsdag. På trods af, at det var bidende koldt, formåede du, at få os til at slappe af og bryllupsbillederne blev jo helt perfekte.
Derudover er vi så glade for, at du lyttede til os og hjalp os med at få lavet bryllupsbilleder sammen med forældre og søskende og af de flotte lokaler. Vi vil også lige sige dig tak for, at være en så varm og humørfuld person, du fik os til at føle os helt tilpas. Og tak for de små tips du kom med undervejs. Der er også stor ros fra vores gæster. Du var så behagelig og diskret under hele arrangementet. Du har gjort det så godt!”

MIE & THEIS

“Vi er SÅ glade for at have valgt Jan/ Bryllupsshoot.dk til at tage billeder på vores store dag! Vi har igennem hele forløbet følt os 100% trygge ved kvaliteten af det håndværk som Jan laver. Han er super kompetent, lyttende, samarbejdsvillig og vigtigst af alt; han har været overalt til vores bryllup uden at vi har bemærket det! Vi er meget tilfredse med de flotte billeder og den gode service. Vi kan kun anbefale alle brudepar at vælge Jan som fotograf!”

METTE & CHRISTIAN

Flere anmeldelser kan læses på Facebook 

Kontakt fotografen allerede i dag

Send en mail eller ring til mig

31 33 63 63

Jeg ser frem til at skabe fotominder, som I kan glæde jer over hele livet.

MINE SAMARBEJDSPARTNERE

MERE FRA BRYLLUPSSHOOT.DK